Leerkrachten met de kenmerken perfectionisme. grote betrokkenheid en verantwoordelijkheid kunnen (bij thuiswerken) in de valkuil van overpresteren stappen. Met deze tips kun je ze helpen dat te voorkomen.

Was je nou maar op tijd begonnen!

Taken waar we geen zin in hebben, lastig vinden of grote taken stellen we het liefste uit. Daardoor kom je op een gegeven moment in tijdnood.

Download gratis het E-book met 3 Gouden tips om wel op tijd aan je werk te beginnen!

(klik op het E-book)

Een prikkelend blog. In vergelijking met 20 jaar geleden krijgen we nu maar liefst 20 keer zoveel informatie op ons af. Veel prikkels dus. Ik selecteerde de voor mij 5 belangrijkste tips om overprikkeling tegen te gaan zodat ik rust in mijn hoofd houd en mijn werk gedaan krijg.

Wat is precies ‘werkgeheugen’?

Je werkgeheugen is eigenlijk het klembord en de zoekmachine van je brein. Je vindt 3 Tips om beter te leren houden als je klikt op de button.

‘Zoveel te doen, ik heb nog zoveel te doen’ zingt Toontje lager. Heb jij dat gevoel ook? In dit blog leer ik je hoe je in 5 stappen je werk haalbaar kunt gaan inplannen.

Je hebt geen tijd om prioriteiten te stellen en je kunt geen voordelen van prioriteiten stellen benoemen? Is het voor jouw gevoel alleen maar een tijdrovende bezigheid en dus reden om het niet te doen? In dit blog beschrijf ik 5 voordelen van het stellen van prioriteiten. Want ik ben van mening dat als je prioriteiten kunt stellen, jouw werk als docent een stuk leuker wordt!

Tijdinschatten

Heb je vaak het gevoel dat je tijd te kort hebt? Of kom je regelmatig te laat? Dit is wat je er aan kunt doen.

Afleiding door collega's?

In deze video geef ik je tips hoe je afleiding kunt voorkomen.

Contact

info@organizedbyjosefien.com

06-12643264


Soemeersingel 2

5759 RB HELENAVEEN


btw-id: NL002092006B10

KvK: 67760562


Aspirantlid van de beroepsvereniging NBPO 


Algemene voorwaarden

Privacybeleid